home - club 13
softwares info
Woman Arena - pagina dedicata sexului frumos
Web Master  - CLUB 13 . RO | optimizare site-uri | parteneriate  | SEO | totul despre html | hosting | php si multe altele  
Contactati-ne !   Club 13 . RO
Star X  - CLUB 13 . RO Bancuri  - CLUB 13 . RO | Haz pe net | Bula | Alinuta | Bancuri despre Moldoveni , Olteni  etc...
Dj`s  - CLUB 13 . RO | Muzica house la ea acasa ! | clubbing | house | minimal | trance | electro | tehno - totul despre dj : News · Biografie · Discografie VIP - CLUB 13 . RO | VIP Life Style,Barfe,Noutati din Lumea Vedetelor
Games Online - CLUB 13 . RO | Joaca-te pe net
Forum - CLUB 13 . RO
Religii - CLUB 13 . RO  material referitor la principalele culte religioase cunoscute : Taoismul ; Confucianismul ; Buddhismul ; Brahmanismul ; Hinduismul (Neobrahmanismul) ; Islamul ; Iudaismul (Mozaicismul) ; Crestinismul.Traditii, Credinte , Obiceiuri - CLUB 13 . RO
Movie - CLUB 13 . RO - descrieri filme ; titrari Referate - CLUB 13 . RO - referate online pentru gimnaziu, liceu, facultate, Lucrari de diploma | Lucrari de licenta
IceShock Burn - CLUB 13 . RO Trupa din Romania de muzica house
Links - CLUB 13 . RO -> PARTENERII NOSTRI
www.club13.ro
Medicina - CLUB 13 . RO | Ghid de medicina si sanatate - boli si afectiuni, articole medicale, stiri medicale, Tratamente si terapii naturiste, Retete naturale, referat, sanatoase pentru tratarea difertelor boli in mod natural. Referate si proiecte medicina.
Retete Culinare - CLUB 13 . RO
More  - CLUB 13 . RO | Divertisment | News and more
Foto Funny  - CLUB 13 . RO | Fotografii comice | Poze Hazlii
Horoscop  - CLUB 13 . RO  ,  Horoscopul anului | Horoscop | Astrologie | Horoscopul zilei | Daily Horoscopes | Zodiac | Bioritm | Bioritmuri | Horoscop chinezesc || Magia |
Tv Online - CLUB 13 . RO | TV Online Free watch On internet , streaming tv , streaming video , streaming , internet broadcast , internet broadcasting,televisie network , broadband streams , broadband video
       
       
 
 

RETETE CULINARE : APERITIVE

Aperitive


Aperitive cu branza
Brinza la cuptor, cu ardei copt si masline
Timp de preparare: 15 min
Ingrediente:
250 brinza feta (de preferinta grecesca), 1/4 lingurita de cimbru, 1/4 lingurita piper macinat,
70 g ardei copt taiat bucatele, 70 g masline tocate marunt (aprox.10 masline, de preferinta
kalamata), 2 linguri extra virgin ulei de masline pt. servire: felii de lamiie, felii de piine prajita si patrunjel verde tocat proaspat
Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4
farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si piperul peste brinza, se amesteca ardeiul copt,
maslinele tocate si uleiul intr-un castronas, dupa care se pune mixtura peste brinza, se pune
brinza la cuptor aprox. 5 minute, pina cind marginile au devenit galbene. 4 portii
Specific: Grecia

Aperitive cu carne
Becri meze - Pork appetizer
Timp de preparare: 40 min
Ingrediente:
1 kg carne de porc, 1 ceapa mijlocie, 1/2 pahar ulei de masline, 5 ardei grasi mici, brinza Feta,
2-3 rosii bine coapte, 1 pahar de vin alb, boabe de bahari(pimento), sare si piper
Mod de preparare:
Se spala foarte bine carnea, dupa ce in prealabil s-a taiat in cubulete. Se caleste bine in tigaie
cu ulei. Intr-o oala mica se punem ulei de masline si se caleste ceapa tocata marunt si ardeiul
gras taiat betisoare. Se adauga carnea si dupa citeva minute se stinge cu vinul. Se pun rosiile
rase, sarea, piperul si boabele de bahari(pimento) si se lasa sa fiarba pe foc mic, adaugind
putina apa.
Cum e gata, se ia mincarea de pe foc si se adauga brinza Feta in cubulete.
Specific: Grecia

Aperitive cu legume
Ghiveci turcesc
Ingrediente:
6 rosii carnoase, 2 cepe, 2 dovlecei (400 gr.), 1 vanata, 1 ardei capia rosu, 2 catei de usturoi, 3
linguri de untdelemn, 1 foaie de dafin, 1 legatura de patrunjel.
Mod de preparare:
Se oparesc rosiile, se curata de pielite, se taie in doua, li se scot semintele, apoi se taie in
bucati. Se curata cepele, se taie in doua, apoi in inele subtiri. Se spala dovleceii si vanata, li se
taie coditele, apoi se taie in bucati (dovleceii sa fie fragezi). Se spala ardeiul, se taie in doua,
se curata de seminte si de nervuri, apoi se taie bucati. Se curata cateii de usturoi si se toaca
marunt. Se pune untdelemnul sa se-nfierbante. Mai intai se calesc vinetele, se adauga apoi
ardeii, dovleceii, ceapa si usturoiul, si se lasa si ele sa se patrunda. Se adauga rosiile si foaia
de dafin. Se pune cratita pe flacara mijlocie si se lasa la fiert 40 de minute. Se sareaza si se
pipereaza mancarea. Se adauga la urma patrunjelul tocat. Ghiveciul se serveste ca felul unu,
alaturi cu paine prajita.
Specific: Turcia

 
   

    Best-top Romania : Lista de top globala