home - club 13
softwares info
Woman Arena - pagina dedicata sexului frumos
Web Master  - CLUB 13 . RO | optimizare site-uri | parteneriate  | SEO | totul despre html | hosting | php si multe altele  
Contactati-ne !   Club 13 . RO
Star X  - CLUB 13 . RO Bancuri  - CLUB 13 . RO | Haz pe net | Bula | Alinuta | Bancuri despre Moldoveni , Olteni  etc...
Dj`s  - CLUB 13 . RO | Muzica house la ea acasa ! | clubbing | house | minimal | trance | electro | tehno - totul despre dj : News · Biografie · Discografie VIP - CLUB 13 . RO | VIP Life Style,Barfe,Noutati din Lumea Vedetelor
Games Online - CLUB 13 . RO | Joaca-te pe net
Forum - CLUB 13 . RO
Religii - CLUB 13 . RO  material referitor la principalele culte religioase cunoscute : Taoismul ; Confucianismul ; Buddhismul ; Brahmanismul ; Hinduismul (Neobrahmanismul) ; Islamul ; Iudaismul (Mozaicismul) ; Crestinismul.Traditii, Credinte , Obiceiuri - CLUB 13 . RO
Movie - CLUB 13 . RO - descrieri filme ; titrari Referate - CLUB 13 . RO - referate online pentru gimnaziu, liceu, facultate, Lucrari de diploma | Lucrari de licenta
IceShock Burn - CLUB 13 . RO Trupa din Romania de muzica house
Links - CLUB 13 . RO -> PARTENERII NOSTRI
www.club13.ro
Medicina - CLUB 13 . RO | Ghid de medicina si sanatate - boli si afectiuni, articole medicale, stiri medicale, Tratamente si terapii naturiste, Retete naturale, referat, sanatoase pentru tratarea difertelor boli in mod natural. Referate si proiecte medicina.
Retete Culinare - CLUB 13 . RO
More  - CLUB 13 . RO | Divertisment | News and more
Foto Funny  - CLUB 13 . RO | Fotografii comice | Poze Hazlii
Horoscop  - CLUB 13 . RO  ,  Horoscopul anului | Horoscop | Astrologie | Horoscopul zilei | Daily Horoscopes | Zodiac | Bioritm | Bioritmuri | Horoscop chinezesc || Magia |
Tv Online - CLUB 13 . RO | TV Online Free watch On internet , streaming tv , streaming video , streaming , internet broadcast , internet broadcasting,televisie network , broadband streams , broadband video
       
       
 
 

RETETE CULINARE : Fripturi

Fripturi


Miel cu iaurt
Timp de preparare: 3 h20 min
Ingrediente:
1,5 kg miel, 400 gr iaurt, 2 linguri ulei, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita chimion, 1/2 lingurita boia iute, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita sare, 4,5 catei de usturoi, zdrobiti, 2 cepe medii taiate solzisori, 1 lingura otet
Mod de preparare:
Se pune friptura la marinat, cu o zi inainte de servire, in amestecul de iaurt in punga sau intrun recipient etans. La citeva ore se intoarce recipientul sau punga.
A doua zi, se pune 1 lingurita de faina in punga pentru cuptor si se scutura bine si se arunca faina ramasa. Se pune friptura si amestecul de iaurt in punga pentru cuptor, se inchide bine si se inteapa in citeva locuri. Se coace la foc mediu (160-180 grade) timp de 3 -3,5 ore. Atentie sa nu se atinga punga de peretii cuptorului. Din cind in cind se inteapa cu o scobititoare punga, daca s-a balonat prea mult si risca sa atinga peretii cuptorului. Cind este gata, friptura trebuie
sa fie foarte frageda si rumenita.
Nota: daca pungile sunt mici, puteti folosi mai multe. ( eu asa am facut: am impartit carnea si marinata in doua pungi si le-am pus una langa alta in cuptor in tava.Se serveste cu o selectie de legume fierte la aburi: morcovi, cartofi noi, dovlecei, conopida
Specific: Turcia

Porc cu usturoi
Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:
2 kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime pentru prajit, o
lamaie
19
Mod de preparare:
Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se pune otetul peste carne si se lasa la marinat una - doua zile. Se scoate carnea apoi si se prajeste.
Specific: Caraibe

Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc
Timp de preparare: 3 h30 min
Ingrediente:
2 kg pulpa de miel, 10 linguri ulei de masline, 100 g unt, 200 g orez, 750 g rosii, 1 lingurita frunze de tarhon, frunze de busuioc, cimbru, 2 catei de usturoi, sare, piper, ½ lingurita boia dulce de ardei, 1 lingura rachiu de vin sau coniac, ½ lamiie
Mod de preparare:
Pulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de tarhon si de bususoic tocate si usturoi pus intr-o ceasca cu sare, piper si sase linguri de ulei de masline. Se amesteca si cu o pensula se unge bine pulpa cu tot sosul. Se asaza intr-o tava in care se pun doua linguri de apa. Se frige 2 ore in cuptor incins, avind grija sa fie intoarsa din cind in cind. Separat, rosiile intregi rotunde se pun intr-o cratita cu 4 linguri de ulei de masline, in care se adauga o crenguta de cimbru, sare si piper. Se fierb descoperite la foc potrivit ca sa scada si rosiile sa ramina intregi. Orezul ales se spala si se fierbe in apa cu sare. Se clateste in apa rece. Se asaza intr-o cratita, se acopera cu bucatele de unt si cu putin piper si se tine la cald. Cind pulpa este gata, se scoate pe o farfurie tinuta in apa
fierbinte si stearsa. Se asaza rosiile de jur-imprejur. Se toarna sosul intr-o sosiera fierbinte. Se mai adauga 2-3 linguri de apa clocotita in tava ca sa se desfaca tot sosul si cind se pune la masa, se toarna rachiul de vin sau coniacul peste friptura si se da foc.Se serveste cu orezul tinut la cald si sos. Este o friptura pentru ocazii deosebite.
Specific: Grecia

 
   

    Best-top Romania : Lista de top globala